Om Birgitte Thorup

Jeg stræber efter holistisk perfektion med selvudvikling og velbefindende. At du udfolder dit potentiale og udnytter dine evner, så dit arbejde og privatliv går op i en højere enhed.

+25 års erfaring fra førende globale virksomheder

I mere end 25 år har Birgitte Thorup coachet og været mentor for over 10.000 medarbejdere og ledere op til C-level.

Birgitte Thorup har haft indtil flere drømmejobs og har været headhuntet til nogle af verdens mest spændende jobs i førende danske og internationale virksomheder. 

Hun er hentet ind som problemknuser og har implementeret vækststrategier inden for CRM og kundeorientering med resultater, der er benchmarked med global top-6. Resultaterne skyldes teamets og organisationens store engagement.

Birgitte Thorup er uddannet cand.merc. med CXO/senior manager/lederrådgivererfaring med kundeorientering og CEM/Customer Experience Management

Der er mange tegn på turbulens i verden i disse år.
Spørgsmålet er, hvad du gør for at tage kontrollen tilbage?

Fra bump på vejen til hop på karrierestigen

Birgitte Thorup har været så privilegeret tidlige at finde sit DNA – kernen i sit drive og sin karrierevej. Hun har mødt masser af bump på vejen, men lært at tackle dem – og ofte taget et hop eller to op ad karrierestigen.

Det rør hende dybt, når hun bidrager til, at et menneske tager ansvar, løser udfordringer, blomstrer op og udfolder sit potentiale – særligt når det sker i tæt samarbejde og i respekt for andre mennesker til gavn for både dem selv, kunderne, deres team og virksomheden.

I 2013 stiftede Birgitte Thorup derfor sit eget firma som CXO ledercoach og mentor. Her skaber hun et fortroligt rum for ledere, hvor de kan vende alt og få professionel sparring.

Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig

Birgitte Thorup stræber efter at udfolde sit potentiale

Birgitte Thorup egen personlige og lederskabsmæssige udvikling har altid være fulgt af førende coaches og spirituelle mentaltrænere for topledere og elitesportsfolk.

Birgitte Thorup stræber efter holistisk perfektion med selvudvikling og velbefindende. Hun har internationale certificeringer og kurser i erhvervscoaching, top performance, tankens kraft, re-programmering, meditation og det ubevidste sind samt studeret den kvantefysiske og neurolingvistiske forskning bag og meget mere. Alt sammen for at få en dybere forståelse for, hvordan mennesker fungerer, håndterer modgang, udvikler sig og får det bedste ud af deres karriere, relationer og liv.

Birgitte Thorup har været ude for en invaliderende ulykke, hvor bl.a. meditation har været en kæmpe gave. Det har givet ro, klarhed og intuition til at løfte sin karriere og privatliv – og til at hjælpe andre til at finde deres indre styrke og vej frem.

Er du klar til et afklarende strategisamtale?

Du kan ikke ønske dig selv til succes eller tage den ordinære sti, hvis du ønsker, den skal føre til et ekstraordinært liv.

Jeg kan hjælpe dig med at forfølge din drøm. Book en gratis, uforpligtende samtale med mig. I løbet af den finder vi ud af, om vi er et godt match, og om et forløb hos mig er det rigtige for dig.

Book en gratis afklarende samtale her