Om Birgitte Thorup

Jeg stræber efter, at vi bliver den bedste udgave af os selv. Jeg oplever, at vores fremtid bliver lysest, når vi autentisk og hjertefølt beslutter at have en fantastisk karakter, der ikke accepterer middelmådighed, og omfavner de fire søjler til personlig vækst – intellektuel, spirituel, følelsesmæssig og fysisk.

 

Birgitte Thorup er tidligere senior manager i førende danske og internationale virksomheder

Som Intelligent Leadership Executive Coach stræber Birgitte Thorup efter at leve op til høje standarder.

 • Cand. merc.
 • Ekspert indenfor CRM/CEM og kundeloyalitet
 • 20 år+ erfaring som senior manager og Business Director
 • Headhuntet som problemknuser i virksomheder med store kundedatabaser, B-C
 • Mentor for 10.000+ medarbejdere
 • Coaching af ledere op til C-level
 • Mentor i DJØF
 • Mastercertificering som Intelligent Leadership Executive Coach i 2023.

“I dag forventes det, at alle vidensmedarbejdere kan lede sig selv, og at alle ledere er intelligente ledere!”

 

Hvem hjælper Birgitte Thorup og hvordan?

Jeg tilbyder personligt tilpassede professionelle coachingtjenester til udvikling af ledere, der ønsker at forbedre virksomhedens præstationer. Jeg bruger John Mattones Intelligent Leadership executive coaching-metodologi, som specifikt fokuserer på nuværende og nye ledere, der: 

 • stræber efter at bryde igennem deres selvpålagte begrænsende tanker, følelser og vaner, så de ikke spænder ben for dem
 • ønsker at gribe kontrollen over deres lederskabsskæbne 
 • har et mål om at være mere effektiv, strategisk, operationelt fokuseret og afbalanceret
 • er energiske og brænder for at blive de allerbedste ledere, de kan være
 • anerkender, at forberedelse er nøglen til at frigøre og udnytte de massive lederskabsmuligheder

Formålet er, at lederne opnår en selvforståelse og formålstjenlig handling for at løfte deres styrker og adressere deres udviklingsbehov, så de kan udvikle deres færdigheder til en unik og effektiv ledelsesstil og blive fremragende ledere. Når det samles, opnås spektret for intelligent lederskab. 

Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig

Visionsdrevet karriere og bestræbelse på at blive den bedste udgave af sig selv har tiltrukket drømmejobs 

Birgitte Thorup egen personlige og lederskabsmæssige udvikling er altid sket med førende executive coaches, mentorer og spirituelle mentaltrænere for topledere og elitesportsfolk.

Birgitte Thorup har været så privilegeret tidligt at finde sit formål og vision – kernen i sit drive og sin karrierevej. Samtidig har hun altid stræbt efter at gøre maksimal forskel – skabe de optimale resultater, hvor 2+2>5. Derfor har hun altid selv løbende brugt førende executive coaches, mentorer og spirituelle mentaltrænere for topledere og elitesportsfolk. 

Som Executive Coach og Mentor kombinerer hun nu sin passion og erfaring til at udvikle ledere, der bryder gennem deres selvpålagte begrænsninger og opnår alt det de er i stand til som personer og som ledere og bliver den bedste udgave af sig selv. 

Er du klar til et afklarende strategisamtale?

Du kan ikke ønske dig selv til succes eller tage den ordinære sti, hvis du ønsker, den skal føre til et ekstraordinært liv.

Jeg kan hjælpe dig med at forfølge din drøm. Book en gratis, uforpligtende samtale med mig. I løbet af den finder vi ud af, om vi er et godt match, og om et forløb hos mig er det rigtige for dig.

Book en gratis afklarende samtale her