Om Birgitte Thorup

I en verden med skiftende agendaer og øget konkurrence er det afgørende, at ledelsen kan lede igennem de megatrends, der vil påvirke organisationer dybt de næste 20 år: globalisering, mangel på ressourcer, demografiske ændringer, voksende valgfrihed, digitalisering og udnyttelse af teknologi. Hvor er I på vej hen? Hvilke personlige og lederskabsmæssige kompetencer kræves på alle niveauer? Jeres organisations intelligente lederskab skaber varigt løft i ledelsen og er det fundament, der hjælper jer med at navigere målrettet mod jeres vision både i dagligdagen og i kritiske situationer.

Professionel lederudvikling

Birgitte Thorup er specialiseret i at skabe den lederudvikling, der skaber hurtigere påviselige og bæredygtige resultater for ledere og virksomheder. Derfor er hun executive coach. Hendes styrker er hendes evne til hurtigt at sætte sig ind i både lederens og virksomhedens situation, særlige udfordringer, spotte potentialer og vedholdenhed i at skabe målrettet handling. Derudover er hun rutineret mentor med fokus på karriereafklaring samt inspirator og oplægsholder omkring visionært intelligent lederskab.

Intelligent Leadership Executive Coaching

Birgitte Thorup ønsker at udbrede anvendelsen af Executive Coaching, som er den mest effektive lederudviklingsmetode. Målet er at styrke ambitiøse og nysgerrige lederes adfærd og konkrete lederskabsmæssige kompetencer, så de bliver et forbillede for andre at følge. Da enestående lederskab kommer indefra, arbejder hun primært med Intelligent Leadership metoden, der er verdens førende.

Solid erfaring

Som cand.merc. og tidl. senior manager i corporate matrix-organisationer og en af Europas førende indenfor CRM/CEM stræber Birgitte Thorup efter samme høje executive coaching niveau. Derfor er hun Mastercertificeret i Intelligent Leadership Executive Coaching og udnytter sit personlige og lederskabsmæssige fundament – samt mentale styrke til at overvinde det uovervindelige – til at stille mere informerede spørgsmål i processen og få hurtigere resultater for nye, nuværende og toppotentielle ledere op på C-level.

Læs mere om hvordan jeg kan hjælpe dig